• Imprimeix

Visita guiada a l'Itinerari Literari "Fages de Climent a Castelló"

 

Quan

Data15.07.2018 - 15.07.2018

Hora11 h

Afegeix al calendari de Google
Ruta Fages a Castelló

L’Itinerari Literari Carles Fages de Climent recorre espais i indrets de Castelló d’Empúries, Empuriabrava i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà estretament lligats a la seva vida i obra, a través de fragments escollits de l’obra de l’escriptor empordanès.

L’itinerari literari va ser elaborat per la Càtedra de Patrimoni Literari M. Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona dirigida per la Dra. Mariàngela Vilallonga, amb la col·laboració del Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i amb selecció de textos de Joan Ferrerós i Jordi Pla, i senyalitzada per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries mitjançant una vintena de punts i plaques amb els fragments literaris escollits.

Aquesta ruta fagesiana permet als visitants de la vila i els seus encontorns assaborir-ne tot el valor, alhora que també l’exquisidesa dels textos del poeta empordanès per excel·lència. Tota la informació de la ruta, així com la traducció en diferents idiomes, es pot trobar també a la pàgina web municipal.

 

On

Lloc de sortida: plaça dels Homes de Castelló d'Empúries