• Imprimeix

Activitats de l’Any Pedrolo a Mataró

L’organització és a càrrec de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró amb la col·laboració de diverses entitats i institucions culturals de la ciutat.

02/02/2018 10:02
Biblioteca Antoni Comas

Biblioteca Antoni Comas

L’Ajuntament de Mataró ha presentat el programa d’actes per commemorar el centenari del naixement de Manuel de Pedrolo. La participació en aquesta commemoració busca retre homenatge a l’escriptor i, alhora, difondre el Premi de Narrativa de Ciència-ficció Manuel de Pedrolo, Ciutat de Mataró. Aquest premi de novel·la curta de caràcter biennal, que enguany arriba a la 17a edició, va ser creat l’any 1997 i està organitzat per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Societat Catalana de Ciència-ficció i la Xarxa de Biblioteques de Mataró.

El programa d’activitats previst per al primer semestre de 2018 ofereix lectures dramatitzades, espectacles, tallers familiars d’escriptura i il·lustració, sessions de contes, tertúlies i vermuts literaris que tindran lloc a les biblioteques Antoni Comas i Pompeu Fabra, a més d’altres espais.