• Imprimeix

Lectura participativa al Centre Mèdic Teknon

Teknon se suma a l'Any Montserrat Abelló i organitza activitats dirigides tant a pacients com a professionals

 

Quan

Data23.04.2018 - 23.04.2018

Hora11 a 13 h

Afegeix al calendari de Google
Lectura participativa al Centre Mèdic Teknon

Poemes, llibres i roses són els elements principals de la programació d'activitats que ha preparat Centre Mèdic Teknon per celebrar la Diada de Sant Jordi. Enguany Teknon se suma a l'Any Montserrat Abelló i convida a pacients, familiars i tots els seus professionals a llegir poemes d'aquesta gran poeta i compartir-los dins i fora de l'hospital. L'acte comptarà amb la participació de l'Associació de Dones Escriptores d'Esplugues, obrint la jornada amb una lectura molt especial i cedint els seus relats per llegir-los també durant l'esdeveniment.

La lectura participativa es durà a terme el mateix dia de Sant Jordi, d'11 a 13 h del matí a l'entrada principal de l'hospital, i es retransmetrà en directe via streaming a través del web de Teknon, de la pàgina de Facebook i per Youtube. Per participar només cal apuntar-se a Atenció al Pacient (93 290 60 46) comunicant en quina franja horària es prefereix fer la lectura.

D'altra banda, durant tot dia, s'instal·larà, al costat de la parada de venda de llibres, una parada per intercanviar llibres entre els professionals. I a la tarda, a la planta de pediatria, dos voluntaris explicaran una història plena de màgia i somnis als més petits del centre.

On

a l'entrada principal de l'hospital

Carrer de Vilana, 12

08022 Barcelona