• Imprimeix

Exposició "Pregon Desig: Miquel Barceló a Josep Palau i Fabre"

El projecte és un homenatge de Miquel Barceló en el centenari del naixement de Josep Palau i Fabre.

 

Quan

Data17.02.2018 - 09.09.2018

Afegeix al calendari de Google
Josep Palau i Fabre

Miquel Barceló al seu estudi del Marais, París el 6 de desembre de 2017. Sosté el quadern amb els projectes i l’aquarel·la que l’artista ve fer com a logotip de la celebració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre. © Axel Martos/ Clack

Un dels somnis de Josep Palau i Fabre va ser dedicar una exposició temporal a Miquel Barceló a les sales de la seva Fundació ja que admirava profundament la seva obra. Aquest desig no va poder realitzar-se en vida del poeta. Enguany i de forma desinteressada Miquel Barceló ha decidit col.laborar amb la celebració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre cedint 68 peces que l’artista ha triat personalment.

Les obres que composen aquest ben rebut homenatge són gravats i aquarel.les que es divideixen en diferents àmbits: peixos i pops, gravats amb termites, dibuixos per a  brodats, sèrie eròtica, africanes i autorretrats. Són obres de cronologia diversa que comprenen des del 1999 fina a l’actualitat com és el sas d’un quadern de treball realitzat entre Bangkok, l’Índia i París.

Completen el conjunt de peces el quadern on hi ha l’aquarel.la que ha servit com a logotip de l’Any Palau i Fabre i s’exposiarà també l’obra Els Grius, aquarel.la que forma part del conjunt d’obres que il.lustren la Divina Comèdia de Dante traduïda per Josep Maria de Sagarra i editada per Galaxia Gutenberg i que és una de les peces dels fons d’art de la Fundació Palau.

Horaris

Dimarts, dimecres i diumenges, de 10.30 a 14 h.

Dijous, divendres i dissabte de 10.30 a 14 h  i de 16 a 18 h.

Preus

Entrada general: 5 €

Entrada reduïda: 2,5 €

Organitza

On

Fundació Palau

La Riera, 54 Caldes Estrac

Pàgina web