• Imprimeix

El PEN Català publica l’àlbum d’homenatge a Josep Palau i Fabre

17/01/2018 16:01
Àlbum

L'àlbum de gairebé 80 pàgines aplega fotografies, cartes, articles o fragments de la vida i obra de Josep Palau i Fabre coordinats per Helena Pol i vol ser un homenatge a l’escriptor i també president del PEN Català entre 1976 i 1979. 

 

"Parlar de Josep Palau i Fabre és parlar a la vegada de l’escriptor (poeta, autor teatral, assagista), del promotor cultural de revistes com Poesia o Ariel, de l’home enterament compromès amb la llengua i cultura pròpies, de l’home profundament convençut i capaç de defensar les llibertats individuals i col·lectives pertot. Palau és totes aquestes coses de manera indestriable, però per damunt de tot, i més si parlem de Josep Palau i Fabre en relació amb el pen Català, és l’home generós, activista i artífex de la consolidació del nostre centre després de la represa de 1973".

Carme Arenas, presidenta del PEN Català.

EL PEN Català i la Fundació Palau han editat "Si no he estat un assassí, un demagog o un incendiari –ha anat d’un pèl– és perquè soc poeta, dramaturg i assagista” amb motiu de l’Any Palau.

Enllaços relacionats