• Imprimeix

Recursos

Imatge institucional

La imatge institucional de l’Any Palau i Fabre està feta a partir del dibuix original del Miquel Barceló, creat expressament per a aquesta commemoració. 

Miquel Barceló és un dels artistes que té obra dipositada a la Fundació Palau.

Bibliografia

El web de la Fundació Palau recull de manera exhaustiva l’obra de Palau i Fabre, classificada en una vintena d’apartats: poesia, assaig, assaig sobre Picasso, narrativa, teatre, discografia sobre la seva obra, traduccions, entrevistes, articles, etc. També hi ha un extens llistat de llibres i articles que tracten sobre l’obra de Palau i Fabre.

Documents i arxius

La Biblioteca de la Fundació Palau de Caldes d’Estrac recull el fons bibliogràfic de Josep Palau i Fabre i el seu Arxiu personal, format per correspondència, manuscrits i documents diversos. La Biblioteca conté més de 15.000 llibres sobre literatura, història, teatre i art, i especialment obres relacionades amb Picasso.

L’Arxiu i la Biblioteca són oberts al públic amb cita prèvia.

Informació relacionada

Recursos disponibles

Aquest apartat vol recollir els diversos recursos que es vagin generant al llarg de l’Any Palau i Fabre -com exposicions itinerants, conferències, espectacles musicals i teatrals, recitals, etc.- amb la finalitat de posar-los a disposició de les entitats i les institucions que vulguin organitzar-los al seu territori.

Informació relacionada

Recursos pedagògics

Multimèdia