• Imprimeix

El Monestir de Poblet organitza un concurs de fotografia a través d’Instagram

13/02/2018 14:02
Concurs d'Instagram del Monestir de Poblet
Dins del marc dels actes de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, el Monestir de Poblet organitza un concurs de fotografia a través d’Instagram. El certamen es realitzarà des del 26 de febrer al 22 d’abril ambdós inclosos i restarà centrat en qualsevol temàtica relacionada amb el Monestir de Poblet i el seu entorn.
 
Els participants han de citar les seves imatges al perfil del Monestir de Poblet @monestirdepoblet, adjuntar el hastag #concursPoblet i seguir el perfil del Monestir de Poblet a Instagram. Els mateixos usuaris seran els encarregats, amb els seus “likes” d’escollir el primer, segon i tercer lloc en aquest concurs que vol reivindicar el Monestir de Poblet com un dels atractius més destacats de la demarcació de Tarragona i Catalunya en general.
 
Els guardonats es donaran a conèixer el dia 23 d’abril, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, a més els guanyadors i les millors imatges formaran part d’una exposició que s’instal·larà al llarg del mes de maig a l’Hostatgeria del Monestir de Poblet.
 
Els premiats, per ordre de classificació rebran: 

 

 1. Visita guiada al Monestir de Poblet amb esmorzar a l’hostatgeria del Monestir de Poblet.
 2. Visita al Monestir de Poblet i un lot de vins del Celler del Monestir de Poblet.
 3. Un lot de llibres del Monestir de Poblet.