• Imprimeix

Patrimoni monumental

Catalunya compta amb un patrimoni monumental molt ric i variat. Castells, catedrals, esglésies, ponts, hospitals, palaus, monestirs, elements del patrimoni industrial, mines, coves, jaciments a l’aire lliure i fins i tot, cases particulars, són algunes de les tipologies que conformen el nostre patrimoni immoble. Monuments i jaciments lligats a la història i als seus esdeveniments que componen un llegat d’un valor innegable que cal preservar.

Des de la prehistòria fins a l’actualitat han estat moltes les etapes passades, les quals ens ajuden a entendre l’evolució del nostre país. Cada racó de la geografia catalana amaga un tresor, un reflex de la història i de la nostra identitat. Monuments i jaciments que ens permeten reviure cadascun dels seus episodis històrics: des d’Empúries, passant pel monestir romànic de Ripoll fins al llegat arquitectònic industrial dels segles XIX i XX, s’estén un període històric fonamental que ens permet entendre els orígens de la nostra societat actual.

Galeria d'imatges

S'han trobat 10 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
Reial Monestir de Santes Creus
Cartoixa d'Escaladei
Ciutat ibèrica d'Ullastret
Jaciment arqueològic d'Empúries
Castell de Miravet
Castell de Cardona
Monestir de Sant Pere de Rodes
Seu Vella de Lleida
Jardins de Santa Clotilde
Celler Cooperatiu de Pinell de Brai

#SabiesQue

... el castell de Cardona va ser el monument favorit dels catalans el 2017?

Entra en aquest enllaç per obtenir tota la informació d'aquest concurs!

Per saber-ne més