casa-ametller
  • Imprimeix

Passaport Casa Amatller-Palau Baró de Quadras i itinerari Façanes Puig i Cadafalch

Dues noves propostes per visitar les cases de Puig i Cadafalch a Barcelona

01/02/2017 13:02
Baró de Quadras

Una de les primeres propostes és el Passaport Casa Amatller - Palau Baró de Quadras per visitar les dues cases amb un 20 % de descompte, iniciativa que té previst ampliar-se a d’altres edificis. Aquest passaport inclou l’entrada i una visita guiada a la Casa Amatller (de dilluns a diumenge) i al Palau Baró de Quadras (dimecres i dissabtes).

Una altra activitat que s’ha organitzat és l’itinerari Façanes Puig i Cadafalch, que permet conèixer cinc de les principals obres de l’arquitecte a l’Eixample barceloní: la Casa Amatller, la Casa Serra, el Palau Baró de Quadras, la Casa de les Punxes i el Palau Macaya. Durant el recorregut s’expliquen tant les peculiaritats arquitectòniques dels edificis com la història dels propietaris de cada casa i altres anècdotes. Les dates són els dissabtes 11 i 25 de febrer, 25 de març, 29 d’abril, 27 de maig i 17 de juny, a les 10.30 hores.

També es pot assistir a les visites teatralitzades que s’organitzen a la Casa Amatller i al Palau Baró de Quadras on els visitants són rebuts per personatges vestits d’època, amb roba cedida pel Museu del Modernisme de Barcelona.

A més, amb motiu de les Festes de Santa Eulàlia -el cap de setmana del 10 al 12 de febrer-, aquestes activitats tindran l’entrada amb descompte.

Les cases de l’arquitecte a Barcelona que tenen previstes activitats durant la celebració de l’Any Puig i Cadafalch són la Casa Amatller, la Casa de les Punxes, la Casa Serra (Els 4 Gats), la Casa Muley Afid, el Palau Baró de Quadras, el Palau Macaya i la Fàbrica Casaramona, en una programació que s’anirà desenvolupant al llarg de l’any.

Al llarg de l’any es programaran noves visites conjuntes, itineraris i d’altres activitats a les principals cases de Puig i Cadafalch a Barcelona