casa-ametller
  • Imprimeix

Fira Modernista de Barcelona

26/04/2017 14:04
Fira Modernista de Barcelona

Els dies 26, 27 i 28 de maig se celebra la 13a edició de la Fira Modernista de Barcelona, aquest any dedicada a Josep Puig i Cadafalch en el marc de la commemoració del 150 anys del seu naixement i els 100 anys com a president de la Mancomunitat de Catalunya.

La Fira disposarà de diverses activitats culturals i d’oci com parades de museus i municipis d’arreu amb patrimoni modernista, unes jornades sobre Puig i Cadafalch, tallers, titelles, un trenet, una rua de vehicles d’època, itineraris modernistes, ambientació i espectacles, gran part dels quals giraran a l’entorn de la figura de l’arquitecte.

També s’editarà el nou número de maig de la revista de CorEixample on s’expliquen facetes de Puig i Cadafalch que no són tan conegudes: no només va ser un gran artista i un home del seu temps, sinó que va ser un polític actiu, un lluitador i un supervivent.

La Fira està organitzada per CorEixample, associació de comerciants i professionals de la Dreta de l’Eixample, l’Institut del Paisatge Urbà i el Districte de l’Eixample de l’Ajuntament de Barcelona, i el Mercat de la Concepció. El cartell de la Fira Modernista està fet pel dissenyador Joan Colominas.

CorEixample, una de les entitats organitzadores, és una associació de comerciants, professionals i amics de l'entitat que s'encarrega de dinamitzar social i econòmicament el territori comprès entre Còrsega, Gran Via, Passeig de Gràcia i Passeig de Sant Joan. Forma part de la Fundació Barcelona Comerç i de Barcelona Oberta, entitats que reuneixen els principals eixos comercials de la ciutat.

La Fira Modernista de Barcelona s'afegeix a la commemoració de l'Any Puig i Cadafalch.

La Fira Modernista de Barcelona s'afegeix a la commemoració de l'Any Puig i Cadafalch

Enllaços relacionats