• Imprimeix

Recursos

  • Fundació Vivarium Raimon Panikkar

    El 15 d’octubre del 1988, a Tavertet, Raimon Panikkar va fundar Vivarium - Centre de Estudis Interculturals. El nom de Vivarium evoca el del monestir que al segle VI va fundar Cassiodor a la riba occidental de la mar Jònica, amb la intenció que fos com un viver o vivàrium per a la cultura i l'espiritualitat en un temps d'incertesa.

    Després de la mort de Panikkar, va canviar el seu nom oficial pel de Fundació Vivarium Raimon Panikkar. Actualment és presidida per la Dra. Milena Carrara Pavan.

    Entre les seves activitats destaca l’impuls a la publicació arreu del món de l’Opera Omnia Raimon Panikkar i l'organització de congressos internacionals sobre el seu pensament.

  • Vivarium Gerisena

    Vivarium Gerisena és va constituir el 1999 com una agrupació de persones influïdes pel mestratge de Raimon Panikkar i interessades en  l’espiritualitat des d’una perspectiva interreligiosa i intercultural. Entre d’altres activitats, ha organitzat diverses Trobades de Diàleg Interreligiós i Intercultural, la primera de les quals (el 2005, a Garriguella) va constituir un dels darrers grans actes públics de Raimon Panikkar.