Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > El Departament  > Estructura i adreces  > Organismes
 

Organismes

Vols trobar informació sobre els organismes del Departament de Cultura? Aquesta pàgina pot facilitar-te la cerca: presenta enllaços a les direccions generals del Departament i a un seguit d'entitats que hi estan vinculades.


Les direccions generals

Direccions generals

D'una banda, hi ha la Direcció de Serveis, amb rang orgànic de direcció general, que exerceix les funcions d’administració, règim interior i gestió dels serveis comuns del Departament, sota la direcció de la Secretaria General.

D'altra banda, el Departament de Cultura s'estructura en quatre direccions generals, que són  les unitats directives fonamentals tant en l’actuació sectorial com en la prestació de serveis.

Les entitats culturals

Entitats culturals

Hi ha un conjunt d'entitats culturals, de diferent naturalesa i estretament lligades al Departament de Cultura, que tenen el seu àmbit d'actuació en camps tan diversos com el patrimoni cultural, l’assessorament en el conjunt de la política cultural i el suport a la creació artística, la llengua i la literatura catalanes, les empreses culturals, la promoció de la cultura catalana a l'exterior, la difusió i el suport als projectes d’investigació i de promoció cultural dels centres i instituts d’estudis de parla catalana o les subvencions.


Data d'actualització: 06.06.2014