• Imprimeix

Fira Mediterrània

Cultura popular i músiques del món

Cartell 21a edició

La Fira Mediterrània de Manresa forma part de la plataforma de fires artístiques en què s’estructura el mapa dels mercats d’espectacles configurat pel Departament de Cultura, juntament a d’altres cites com la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega i el Mercat de Música Viva de Vic.

La Fira Mediterrània té un caràcter interdisciplinari i en ella es presenten noves creacions artístiques inspirades en els trets culturals propis de Catalunya i el conjunt de territoris de la Mediterrània.

La Mediterrània es fa a Manresa cada any des del 1998. L’organització de la Fira va a càrrec de la Mediterrània, Fundació Fira d’Espectacles d’Arrel Tradicional, creada l’any 2006 i participada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i l’Ajuntament de Manresa.

La Fira va adreçada a professionals tant de l’àmbit artístic com de la gestió cultural, a més de al públic en general.

El nombre de propostes artístiques acostuma a superar el centenar, amb espectacles de música, teatre i dansa, per al públic adult o familiar, així com itinerants de carrer.  

La Fira Mediterrània s’ha convertit, durant els darrers anys, en un punt de referència europeu sobre les músiques del món, amb el focus posat a la Mediterrània. A més de ser un dels principals aparadors de l’escena nacional de músiques d’arrel, la Fira es planteja nous objectius: consolidar-se com a mercat líder a l’Estat en músiques del món i potenciar la seva capacitat d’exportació d’artistes i cultura catalana.

La propera edició de la Fira es celebrara del  4 al 7 d'octubre de 2018.

Més informació

Fundació Fira d’espectacles d’arrel tradicional, Mediterrània
Carrer Arquitecte Oms, 5 (casa Lluvià)
E-08241 Manresa
Tel. 938 753 588
Fax. 938 722 685
info@firamediterrania.cat
www.firamediterrania.cat
www.facebook.com/firamediterraniamanresa
twitter.com/fmediterrania
www.youtube.com/firamediterrania
issuu.com/firamediterraniamanresa
open.spotify.com/user/firamediterraniamanresa/playlist/ 


Data d'actualització:  27.09.2018