• Imprimeix

Base de dades d'entitats

ECA - Entitats Culturals i Associacions

El principal objectiu de l'ECA és facilitar la comunicació i la interacció amb totes les entitats i associacions, legalment constituïdes, que tenen relació i treballen en els diferents àmbits de la cultura popular i tradicional a Catalunya.

Les dades de partença de l'ECA provenen, en part, de les que va recollir el Departament de Cultura per a l'elaboració de l’estudi estadístic i qualitatiu del Tercer sector cultural a Catalunya. En aquest sentit les dades de les entitats que contingui l'ECA seran una base sòlida per als futurs estudis estadístics.

Encara són moltes les entitats que, per diferents motius, no estan introduïdes a l'ECA. Aquestes entitats tenen la possibilitat de demanar l'alta a la base per mitjà d'una extranet, accessible des d'una adreça URL. Un cop les entitats ja han estat validades se'ls facilita un nom d’usuari i una contrasenya personal per a la persona de contacte que hagin facilitat.
D'altra banda l'aplicació permet a les entitats, que ja disposen de codis d'accés, consultar o proposar modificacions a les seves pròpies dades les quals no són visibles per cap entitat més. Aquestes entitats poden demanar l’alta per a nous usuaris.

Accés a l'extranet de l'aplicació ECA, entitats culturals i associacions

Per accedir a l'ECA només cal obrir l'enllaç i introduir el codis d'usuari i la contrasenya.
Si sou una nova entitat o un nou usuari i no teniu codis d'accés cal fer una sol·licitud de petició d'accés.
https://extranet.cultura.gencat.cat/ECA

Avís: L'aplicació per accedir a l'ECA es troba temporament aturada. Properament tornarà a estar en funcionament. Disculpeu les molèsties.

Contacte

Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural
Servei de Promoció i Dinamització
Plaça de Salvador Seguí, 1-9 (Edifici Filmoteca)
Tel. 935 671 064 
eca.cpt@gencat.cat 

 

Data d'actualització:  19.06.2018