• Imprimeix

Dia de l'Associacionisme Cultural

Logotip DASC


El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català. La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d’en Clavé. La declaració s’emmarca en l’acompliment del Pla de l’Associacionisme Cultural que ha impulsat el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

 

DASC218 

Les Jornades de portes obertes es celebraran enguany del divendres 1 al diumenge 3 de juny. L'acte institucional tindrà lloc el dijous 7 de juny.

Properament, en aquesta mateixa pàgina, estarà disponible tota la informació.

Els equipaments culturals associatius al Pinterest

Hem creat el tauler Equipaments culturals associatius al compte de Pinterest de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, on anem recollint imatges dels equipaments de tot Catalunya. 

Si gestioneu un equipament cultural us convidem a que ens n'envieu imatges a l'adreça electrònica cpt.cultura@gencat.cat indicant a l'assumpte "Pinterest Equipaments culturals" i si acompleixen les següents condicions les incorporarem al tauler de Pinterest:

· Imatges de bona qualitat estètica. 
· Preferentment en format vertical (mínim de 564 píxels d'amplada, alçada proporcional).
· Formats d'arxiu que admet: .jpg, .png, .gif.
· Indiqueu nom de l'equipament i adreça completa.
· Indiqueu si l'equipament disposa de pàgina web i faciliteu-nos la URL.
· Indiqueu nom de l'entitat gestora en el cas que sigui diferent al nom de l'equipament.

Equipaments culturals associatius a Pinterest