• Imprimeix

Formulari proposta activitats portes obertes DASC2017

Indicacions sobre el formulari

Logotip

 

 • Les activitats s’han de realitzar entre el divendres 2 de juny i el diumenge 4 de juny.
 • Cal que totes les propostes estiguin obertes al públic en general.
 • Si l'entitat gestiona més d'un equipament i/o vol proposar més d'una activitat cal emplenar un formulari per equipament i activitat.

 

 

 

Com a novetat, enguany us convidem a organitzar activitats de foment de la lectura, per tal de reforçar el paper de l’associacionisme i la cultura popular en l’assoliment d’un dels objectius estratègics del Govern. Per aquest motiu, hem habilitat un espai al formulari per a què pugueu especificar els actes que impulseu en aquest camp. A tall d’exemple, us proposem:

 • Lectures en obert de rondalles, llegendes, endevinalles populars, dites, textos sobre tradicions...
 • Lectures dramatitzades
 • Contacontes per a la canalla
 • Clubs de lectura de cultura popular
 • Conferències sobre escriptors de cultura popular
 • Itineraris vinculats amb llegendes, rondalles...

 

El Departament de Cultura farà difusió de les activitats a través dels seus mitjans (pàgines web, Agenda Cultural, xarxes socials, etc.).

Les entitats i/o equipaments estan convidats a fer difusió en l'àmbit més local o temàtic. Tindran a la seva disposició el logotip del DASC (*) i també el dossier d'informació general sobre el DASC.

* Cal aclarir que la data impresa al logotip correspon al 4 de juny, dia que es commemora el Dia de l'Associacionisme Cultural. Les activitats de les Jornades de portes obertes es fan coincidir amb el dia 4 però, aquest any, s'inicien el 2 de juny.

 

 Observacions a l'hora d'emplenar alguns dels camps del formulari (vegeu numeració al costat dels camps):

 1. En què consistiran les jornades de portes obertes i activitats complementàries previstes.
 2. En el cas que l'activitat es celebri durant diversos dies detallar horari per cada dia.
 3. No oblideu escriure "http://"
 4. Documents que puguin completar la informació si no estan consultables a Internet. Màxim 2Mb (en format .doc, .docx o .pdf).
 5. Recomanable. Només una i en el cas que no estigui disponible a Internet. Cartell de l'activitat o alguna imatge il·lustrativa (Màxim 2Mb en format .jpg o .gif, mínim 250 px de base, l'alçada és indiferent).
 6. Qualsevol altra informació que es consideri d'interès, com per exemple la URL d'una imatge o d'un vídeo penjat a Internet.
 7. Ús exclusiu per rebre confirmació de recepció de les propostes i per resoldre possibles dubtes dels redactors de l'Agenda cultural. No es mostrarà al públic. 

Els camps marcats amb un * són obligatoris.

Tot i que sembla que l'espai per introduïr informació sigui un requadre petit veureu que es pot escriure text llarg. Us recomanem que escriviu el text que voleu introduïr a cada camp prèviament en un editor de textos i que els aneu copiant als respectiu camps del formulari.

Us recordem que un dels criteris de valoració per a les activitats que demanin subvenció és l’organització d’actes vinculats al Dia de l’Associacionisme Cultural.

Les dades que s'aportin es podran consultar a l'Agenda Cultural del Departament de Cultura a partir de mitjans d'abril amb l'etiqueta DASC2017.

Per qualsevol dubte sobre aquest formulari, o per presentar propostes fora de termini, us podeu adreçar a cpt.cultura@gencat.cat o al telèfon 935671072.

 No


Divendres, 2 juny
Dissabte, 3 juny
Diumenge, 4 junyNo

Data d'actualització:  20.02.2017