• Imprimeix

Formulari proposta activitats DASC2016

Logotip

Indicacions sobre el formulari:


Jornades de portes obertes organitzades als equipaments culturals associatius amb motiu del Dia de l'Associacionisme Cultural (4 de juny de 2016).

Les dades que s'aportin es podran consultar a l'Agenda Cultural del Departament de Cultura a partir de mitjans d'abril amb l'etiqueta DASC2016.

Observacions a tenir en compte abans d'emplenar el formulari:

  • Les activitats s’han de realitzar entre el divendres 3 de juny i el diumenge 5 de juny.
  • Cal que totes les propostes estiguin obertes al públic en general.
  • Si l'entitat gestiona més d'un equipament i/o vol proposar més d'una activitat cal emplenar un formulari per equipament i activitat.

 Observacions a l'hora d'emplenar els camps:

  1. En què consistiran les jornades de portes obertes i activitats complementàries previstes.
  2. En el cas que l'activitat es celebri durant diversos dies detallar horari per cada dia.
  3. No oblideu escriure "http://"
  4. Documents que puguin completar la informació si no estan consultables a Internet. Màxim 2Mb (en format .doc, .docx o .pdf).
  5. Recomanable. Només una i en el cas que no estigui disponible a Internet. Cartell de l'activitat o alguna imatge il·lustrativa (Màxim 2Mb en format .jpg o .gif, mínim 250 px de base, l'alçada és indiferent).
  6. Qualsevol altra informació que es consideri d'interès, com per exemple la URL d'una imatge o d'un vídeo penjat a Internet.
  7. Ús exclusiu per rebre confirmació de recepció de les propostes i per resoldre possibles dubtes dels redactors de l'Agenda cultural. No es mostrarà al públic. 

Degut a la coincidència amb el termini de sol·licitud dels ajuts de la nostra Direcció General, s’ha ampliat una setmana el període per introduir propostes al formulari i la nova data límit és el 24 d’abril. Us recordem que un dels criteris de valoració per a les activitats que demanin subvenció és l’organització d’actes vinculats al Dia de l’Associacionisme Cultural.

Per qualsevol dubte sobre aquest formulari, o per presentar propostes fora de termini, us podeu adreçar a cpt.cultura@gencat.cat o al telèfon 935671072.

 

ATENCIÓ: Estem treballant perquè les activitats es puguin consultar a l'Agenda Cultural el més aviat possible. Problemes amb alguns adjunts estan endarrerint la seva publicació. Disculpeu les  molèsties que aquest retard us pugui ocasionar.


Divendres, 3 juny
Dissabte, 4 juny
Diumenge, 5 junyNo