• Imprimeix

Gestió de la cultura popular

Formació tècnica

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya és conscient del valor cultural, social i econòmic de les activitats i esdeveniments vinculades a la cultura popular. Altrament, el Decret 89/2013, de 29 de gener, de reestructuració del Departament de Cultura, atorga a la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Culturals noves funcions en matèria d’acció territorial i cooperació cultural amb l’Administració local en aquells àmbits no assignats a cap altra Direcció General. En aquest context, la Direcció General implementa diferents models de jornades formatives especialitzades amb l’objectiu de facilitar als diferents agents públics i privats del sector instruments i eines per a una millor gestió de l’activitat festiva i associativa.

Des de l'any 2010 s'organitzen, anualment, jornades formatives especialitzades. Quan hi hagi programada alguna jornada en trobareu la informació en aquesta mateixa pàgina.

Podeu consultar la documentació de les jornades que s'han realitzat a l'enllaç destacat Jornades anteriors


Per a consultes i informació: formacio.correu@gencat.cat 

Destaquem

Jornades anteriors

Accés a la documentació presentada

Les nostres celebracions estan canviant. Patrimoni i cicle festiu dels musulmans de Catalunya

Barcelona, 31 de maig de 2018
Facultat de Geografia i Història de la UB

A partir de les celebracions musulmanes, la Jornada vol reflexionar a propòsit d’identitats culturals, diversitat i processos de patrimonialització en la societat catalana, intercultural i complexa, del segle XXI.

Jornada adreçada a estudiants universitaris i antropòlegs; tècnics municipals de cultura, gestors culturals i professionals que treballen en l'àmbit de la diversitat social i cultural; col·lectius musulmans, etc.

I tú què mires?

Celebració de l’aixura per la comunitat xiïta de Barcelona (2008).

Data d'actualització:  30.05.2018