• Imprimeix

Gestió de la cultura popular

Formació tècnica

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya és conscient del valor cultural, social i econòmic de les activitats i esdeveniments vinculades a la cultura popular. Altrament, el Decret 89/2013, de 29 de gener, de reestructuració del Departament de Cultura, atorga a la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Culturals noves funcions en matèria d’acció territorial i cooperació cultural amb l’Administració local en aquells àmbits no assignats a cap altra Direcció General. En aquest context, la Direcció General implementa diferents models de jornades formatives especialitzades amb l’objectiu de facilitar als diferents agents públics i privats del sector instruments i eines per a una millor gestió de l’activitat festiva i associativa.

Des de l'any 2010 s'organitzen, anualment, jornades formatives especialitzades. Quan hi hagi programada alguna jornada en trobareu la informació en aquesta mateixa pàgina.

Podeu consultar la documentació de les jornades que s'han realitzat a l'enllaç destacat Jornades anteriors.
 
Per a consultes i informació: formacio.correu@gencat.cat 

 

Destaquem

Jornades anteriors

Accés a la documentació presentada

Internacionalització de la cultura popular i tradicional

Manresa, 6 d'octubre de 2018
Llotja Professional de Fira Mediterrània de Manresa
(Museu de la Tècnica)


Propiciar intercanvis culturals de qualitat fora de Catalunya és una responsabilitat dels poders públics. Aquesta és la reflexió que dóna peu a aquesta jornada, adreçada a un públic ampli i obert, en què dialogarem amb programadors, administració pública i entitats.


Formulari d'inscripció:

Tot i que la jornada és oberta fins al límit de l'aforament, recomanem la inscripció prèvia.

Interancionalització cultura popular

Informació relacionada

Data d'actualització:  31.07.2018
Els camps marcats amb * són obligatoris.


Informació bàsica sobre protecció de dades:

- Identificació del tractament: Activitats de formació i perfeccionament.
- Responsable del tractament: Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural.
- Finalitat del tractament: Gestió del conjunt d’activitats formatives de la DGCPAC i tramesa d’informació que pugui ser del seu interès sobre temes relacionats amb la cultura popular i tradicional.
- Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
- Destinataris: Les vostres dades no es cedeixen a tercers.
- Drets de les persones: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. 
- Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina del Departament de Cultura: http://cultura.gencat.cat/ca/departament/proteccio-dades/.