• Imprimeix

Escola Folk del Pirineu

Escola Folk del Pirineu

Escola Folk del Pirineu

L’Escola Folk del Pirineu - Tallers d’Arsèguel és un centre estable dedicat a la formació i la promoció de la música i la dansa d’arrel tradicional a les comarques del Pirineu. Aquest centre està gestionat per l’Associació Cultural per a la Tradició Musical TRAM, en conveni amb la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, l'Ajuntament d’Arsèguel i la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs, de la Diputació de Lleida. La seu permanent de l’Escola Folk del Pirineu - Tallers d’Arsèguel es troba situada a la localitat d’Arsèguel i desenvolupa les seves activitats bàsicament a les comarques de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya i el Pallars Sobirà.

El seu objectiu és dotar les comarques pirinenques d’un seguit de programes formatius sobre la tradició d’aquest àmbit territorial, com una eina més per promoure l’aprenentatge de matèries relacionades amb la cultura tradicional, bàsicament la música i la dansa, omplint així el buit que hi ha al Pirineu en estructures culturals.

L’Escola Folk del Pirineu - Tallers d’Arsèguel desenvolupa diversos programes com Folk a l’escola, els Tallers d’Arsèguel i les Colònies musicals per a joves intèrprets folk.

CAT, Centre Artesà Tradicionàrius

Travessia de Sant Antoni, 6 · 08012 · Barcelona
Telèfon 932 184 485 / Fax 934 155 581
tramcat@tradicionarius.cat

Canal Baridana

Blog de l'Escola Folk del Pirineu - Tallers d’Arsèguel 
Plaça Doctor Llangort, s/n · 25722 · Arsèguel
Telèfon 973 38 41 82 / Fax 973 38 41 83
escolafolkdelpirineu@tradicionarius.cat

Data d'actualització:  21.09.2017