• Imprimeix

Etnologia.cat

El blog de l'Observatori

Etnologia.cat el bloc de l'Observatori

Etnologia.cat és un blog d’informació sobre la recerca i el patrimoni etnològic, gestionat per les vint-i-dues entitats que conformen l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Inmaterial . El blog és hereu del butlletí RIDEC en el seu format electrònic i del blog Nusos de Xarxa. La publicació electrònica RIDEC, que es va anar actualitzant fins a l’aparició del blog, era el resultat de la fusió de dues publicacions anteriors del Centre de Cultura Popular i Tradicional de Catalunya (actualment Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural): el Ridec (versió paper) i l'Agenda Electrònica d'Etnologia de Catalunya.

Etnologia.cat estructura la seva informació en onze tipus de posts: publicacions, exposicions, conferències, notícies, jornades i congressos, formació, taules rodones, presentació de novetats, documentals, beques i premis,  i notícies relacionades amb l’Observatori. També poden fer-se cerques temàtiques mitjançant els descriptors amb què s’etiqueten les notícies.

El blog s’actualitza permanentment mercès a les aportacions de les entitats de la xarxa de l’Observatori. Si voleu subscriure-us-hi per rebre puntualment les actualitzacions a la vostra bústia de correu electrònic, podeu fer-ho aquí.

 

Data d'actualització:  13.02.2018