• Imprimeix

Arxiu

Arxiu

Foto: Jordi Play

Als inicis del s. XXI la documentació ha esdevingut quelcom més que acumulació i conservació de documents; s'ha convertit en un símbol ja que documentar cultura esdevé cultura en si mateix i referma una voluntat de conèixer, projectar i facilitar la transmissió cultural i el diàleg intergeneracional. En aquest sentit, la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, ha recollit la feina duta a terme en els darrers vint anys per tal de bastir un fons documental sobre la cultura popular i tradicional catalana.
Els arxius que configuren aquest fons s'ordenen temàticament de la següent manera: Arxius personals, Arxius musicals i Arxius de danses. També formen part del fons la documentació de les recerques promogudes pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

La consulta de la documentació s’ha de fer amb cita prèvia, per poder mantenir la qualitat de l’atenció personalitzada i el respecte al fons. Els musicòlegs, antropòlegs, documentalistes i altres tècnics i tècniques de la Direcció General us assessoraran i ajudaran en les vostres consultes. Podeu sol·licitar-la per telèfon ó bé per correu electrònic.

L’horari de consulta és de dilluns a divendres de 9h a 14h.

Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural
Plaça de Salvador Seguí, 1-9 (Edifici Filmoteca)
08001 Barcelona
Tel:  935 671 038
Fax: 935 671 002
documentacio.cpt@gencat.cat

 

Data d'actualització:  25.09.2018