• Imprimeix

Arxiu

Arxiu

Foto: Jordi Play

Als inicis del s. XXI la documentació ha esdevingut quelcom més que acumulació i conservació de documents; s'ha convertit en un símbol ja que documentar cultura esdevé cultura en si mateix i referma una voluntat de conèixer, projectar i facilitar la transmissió cultural i el diàleg intergeneracional. En aquest sentit, la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, ha recollit la feina duta a terme en els darrers vint anys per tal de bastir un fons documental sobre la cultura popular i tradicional catalana.
Els arxius que configuren aquest fons s'ordenen temàticament de la següent manera: Arxius personals, Arxius musicals i Arxius de danses. També formen part del fons la documentació de les recerques promogudes pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Avís: El Centre de documentació estarà tancat per vacances del 6 al 31 d’agost de 2018. Disculpeu les molèsties.

La consulta de la documentació s’ha de fer amb cita prèvia, per poder mantenir la qualitat de l’atenció personalitzada i el respecte al fons. Els musicòlegs, antropòlegs, documentalistes i altres tècnics i tècniques de la Direcció General us assessoraran i ajudaran en les vostres consultes. Podeu sol·licitar-la per telèfon ó bé per correu electrònic.

L’horari de consulta és de dilluns a divendres de 9h a 14h.

Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural
Plaça de Salvador Seguí, 1-9 (Edifici Filmoteca)
08001 Barcelona
Tel:  935 671 038
Fax: 935 671 002
documentacio.cpt@gencat.cat

 

Data d'actualització:  17.07.2018