Culturapopular.mes
Actualitat sobre cultura popular i associacionisme cultural
Departament de Cultura
Febrer 2018 #17
Any Europeu del Patrimoni Cultural

La commemoració de l'any 2018 com a Any Europeu del Patrimoni Cultural, aprovada pel Parlament Europeu i el Consell d’Europa, vol sensibilitzar la societat sobre la història i els valors europeus, reforçar un sentiment d’identitat comú i posar en valor les possibilitats que ofereix el nostre patrimoni cultural per al desenvolupament de la societat.

Aquesta celebració és una gran oportunitat per donar a conèixer el nostre patrimoni cultural en el marc comunitari i dels valors compartits que ens hi uneixen. Des de la Generalitat de Catalunya animem al sector cultural del país a realitzar accions i activitats per celebrar el patrimoni cultural català, i a la ciutadania a explorar aquesta riquesa i diversitat patrimonial, per comprendre i protegir el seu valor únic. 

La presentació de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural es celebrarà el 16 de febrer al recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau.

Llegiu-ne més

Premi Valeri Serra i Boldú

Per a treballs de recerca i de difusió en l’àmbit de la cultura popular i tradicional de les terres de parla
catalana. Termini fins 28/02.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Any Aureli Capmany

Es commemoren 150 anys del naixement d’Aureli Capmany amb l’objectiu de difondre la seva figura i donar reconeixement públic a la seva tasca en la cultura popular.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Premi Teresa Rebull

Projectes musicals amb la cultura popular i tradicional com a eix creatiu. Inscripcions fins 16/03.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Consultories a entitats

Publicada la convocatòria de concessió de subvencions per a la realització de consultories, per a empreses o entitats culturals. Sol·licituds fins 8/03.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Cens d'entitats que fomenten l'ús del català

Per a entitats que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana dins del seu àmbit d'actuació. Inscripcions fins 30/04.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Directe a

Twitter DGCPAC Imprimeix
Alta butlletí | Baixa butlletí | Butlletins anteriors | Contacte

ISSN: 2462-6694 | Dipòsit legal: B 21404-2016

Generalitat de Catalunya