• Imprimeix

Programa d'exposicions itinerants

El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Cooperació Cultural, impulsa i difon les pràctiques artístiques contemporànies arreu del territori amb la cooperació dels ens locals.

Per tal d’aconseguir-ho, la Direcció General coordina el Programa d'Exposicions Itinerants, que impulsa una oferta anual de projectes expositius per a itinerar als espais i centres d’arts visuals de titularitat municipal.

Avantatges per als programadors i programadores d’espais i centres d’art municipals

El Programa d'exposicions itinerants que impulsa el Departament de Cultura vol ser una eina útil pels programadors i programadores dels espais i centres d’art municipals susceptibles d’acollir algun dels projectes expositius del programa.

Les exposicions que s’ofereixen asseguren als programadors i programadores una oferta cultural de qualitat contrastada i avalada pel Departament de Cultura.

A través de la Direcció General de Cooperació Cultural, el Departament assumeix una part rellevant dels costos que genera l’organització del projecte expositiu, i facilita un pla de difusió que es basa en la publicació i distribució de materials gràfics i en un pla de mitjans que s’estructura atenent les característiques de cada població. 


Vegeu els materials editats des de l’àmbit d’arts visuals aquí.