Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte ICIC Home

Actualitat Dissabte, 28 de febrer de 2015

Dimecres, 04 de febrer de 2015

L'institut Català de les Empreses Culturals presenta un directori amb les fires del llibre més representatives que es fan a Catalunya


Fires del Llibre a Catalunya 2015

'Fires del Lllibre a Catalunya 2015' ofereix una selecció dels 19 esdeveniments més representatius que es fan a Catalunya al llarg de l'any. El directori demostra la divertitat temàtica de les fires del llibre a Catalunya (còmic, novel·la, llibre vell...) i la seva extensió al llarg de tot el territori. L'ICEC difondrà aquest material a través d'una campanya a la premsa nacional i comarcal amb l'objectiu d'informar a tots els públics de les festes del llibre que per tema, per proximitat o per data els poden ser d'interès.

L'institut Català de les Empreses Culturals, des de l'any 2009, porta a terme un pla de suport a les fires del llibre a Catalunya amb dues finalitats principals. En primer lloc fer més forta la nostra indústria editorial, treballant estretament amb tots els professionals que la fan possible i impulsant estratègies que acostin el llibre a tots tipus de públic. En segon lloc, fent visible la riquesa del llibre en català i en occità.

Fires del llibre a Catalunya 2015Vint companyies catalanes participaran a la fira de teatre infantil FETEN de Gijón

Creative Catalonia
Vint companyies catalanes participaran a la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas, FETEN, que tindrà lloc a Gijón, entre els dies 22 i 27 de febrer. La fira celebra la seva 24a edició. La fira reuneix uns 500 programadors principalment de l’Estat espanyol, però també d’altres punts d’Europa i Llatinoamèrica. A més de ser un mercat d’intercanvi de les arts escèniques, és també un espai d’exhibició d’espectacles i fòrum de debat. A banda, hi ha d’altres activitats paral·leles, com ara presentacions de llibres o exposicions.
Data d'actualització: 05.02.2015

Més de 7 milions d'euros en préstecs a empreses culturals gràcies a l'acord entre el Departament de Cultura i l'ICF

Les empreses culturals catalanes han obtingut en any i mig un total de 7.097.430€ provinents de préstecs financers gràcies als acords de col·laboració entre el Departament de Cultura i l’Institut Català de Finances, ICF. Aquesta col·laboració té l’objectiu de facilitar l’accés al finançament a través de dues línies: els préstecs per inversió en actius i circulant i els préstecs participatius
Data d'actualització: 26.01.2015
Destaquem
Enllaços relacionats