Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte ICIC Home
Dilluns, 30 de març de 2015

Cultura ordena els ajuts a les arts escèniques per adaptar-los a les necessitats actuals


El Departament de Cultura ha dut a terme una remodelació dels ajuts a les arts escèniques per tal d’adaptar els criteris a les necessitats actuals del sector. Es pretén així racionalitzar i ordenar el suport a les arts escèniques, crear un sistema d’ajuts eficaç i fomentar les contractacions i creació de públics.


Seguir llegint...


Actualitat Dimecres, 01 d'abril de 2015

Dilluns, 30 de març de 2015

Una exposició al Palau Robert mostra la feina dels localitzadors d'espais de rodatge


La Generalitat de Catalunya a través del Departament de Cultura i l’Agència Catalana de Turisme  presenten l’exposició “Scouting in Catalonia. Una mostra que vol donar a conèixer i posar en valor, la feina dels localitzadors d’espais de rodatge catalans.


Seguir llegint...


Dimarts, 24 de març de 2015

15 empreses i entitats catalanes participen a la fira Babel Med Music amb el suport del Departament de Cultura


Un total de 15 empreses i entitats catalanes participaran del 26 al 28 de març en el mercat Babel Med Music, que tindrà lloc a Marsella (França). Es tracta del mercat de world music més important de França i un dels més rellevants del món en aquest àmbit. Babel Med Music és un punt de trobada important per a les empreses catalanes i per al desenvolupament dels seus projectes i negocis.


Continuar llegint...


Divendres, 20 de març de 2015

Trapezi 2015 aposta per la renovació artística i els espectacles de carrer


Trapezi 2015, Fira del Circ de Catalunya, s’instal·la a Reus del 7 al 10 de maig. Després de clausurar el 2014 amb prop de 100.000 visitants, Trapezi presenta una Fira plena de noves propostes amb el clar objectiu de continuar impulsant tant l’autoria catalana com la creació estatal i internacional per esdevenir l’aparador artístic circense a Catalunya. 42 espectacles de qualitat basats en la divergència de formats - carrer, sala i cabaret – conjuguen una programació formada per 42 companyies de 10 països que destaca pel seu caràcter festiu i alegre.


Continuar llegint...


Dimecres, 11 de març de 2015

La Mostra d'Igualada, mercat estratègic, aposta pel públic juvenil


La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, mercat estratègic del Departament de Cultura, aposta pel públic juvenil en la seva edició número 26. Del 16 al 19 d’abril, Igualada tornarà a convertir-se en un gran escenari per aco­llir les millors arts escèniques per a tots els públics.


Continuar llegint...


Destaquem
Destaquem
Enllaços relacionats