• Imprimeix

Arts Visuals

Dins de l’Àrea d’Empreses, l’Àrea de les Arts Visuals se centra sobretot en el suport a les galeries i les fies d’art, però amb una mirada transversal que inclou tota la cadena de valor. Així, s’ha treballat amb l’Àrea de Creació per constituir la Taula d’Impuls del Pla Integral d’Arts Visuals, amb l’objectiu d’articular un tractament integral i específic de le arts visuals contemporànies a Catalunya. Es vol generar un projecte compartit per tot el sector que doni resposta a les seves necessitats actuals i de futur.


D’altra banda, amb l’Àrea de Mercats s’ha treballat en una reconversió de l’ajut per a l’assistència a fies, festivals i mercats en un ajut integral a la internacionalització específic pe a galeries. La nova línia passa d’automàtica a competitiva i es gestiona des de l’Àrea de Mercats.

Enguany també s’ha col·laborat en la posada en marxa a Barcelona del Gallery Weekend, que ja té lloc a altres ciutats europees.

Programes específics per àmbits ceatius i culturals.

Arts Visuals

  • Suport als esdeveniment estratègics existents d’estímul del mercat de l’art a Catalunya (LOOP Fair i LOOP Festival, firaSwab i Arts Libris).
  • Suport a projectes cohesionadors del sector(Premis GAC – Nit del Galerisme) i de desenvolupament professional (Talking Galleries).
  • Col·laboració amb el nou esdeveniment Barcelona Gallery Weekend.
  • Suport a la participació conjunta de les galeries catalanes a l’Art International Istanbul.Línies de subvencions
Data d'actualització:  10.07.2013

Informació relacionada

Subvencions Arts Visuals

Suport a galeries d'art i associacions professionals del sector de les arts visuals

Enllaços d'interès

Associacions, publicacions i esdeveniments professionals