• Imprimeix

Desenvolupament Empresarial

L’Àrea de Desenvolupament Empresarial treballa amb l’objectiu de consolidar les empreses culturals catalanes amb un vessant industrial, ja sigui a través del finançament de projectes concrets com facilitant formació i consultories a les mateixes empreses per tal de facilitar-ne el seu desenvolupament. L’Àrea compta una unitat, Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), que té per finalitat ajudar en l’objectiu estratègic de millorar la competitivitat mitjançant la innovació i la millora en la gestió de les empreses culturals, facilitant l’optimització i generació de nous recursos i promovent la transferència tecnològica.

 L’Àrea de Desenvolupament Empresarial treballa amb l’objectiu de consolidar les empreses culturals catalanes amb un vessant empresarial, ja sigui a través del finançament de projectes concrets com oferint formació i consultories a les mateixes empreses per tal de facilitar-ne el seu desenvolupament.
L’Àrea compta amb una unitat, el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), que té per finalitat ajudar en l’objectiu estratègic de millorar la competitivitat mitjançant la innovació i la millora en la gestió de les empreses culturals, facilitant l’optimització i generació de nous recursos i promovent la transferència tecnològica.

 

Data d'actualització:  11.08.2010

Informació relacionada

 • Subvencions

  Subvencions

  Ajuts per a la realització de consultories i Crèdit Cultura

 • FormacioEmpresarial

  FormacioEmpresarial

  Activitats de formació i informació gratuïtes per a empreses culturals

 • Finançament

  Finançament

  Aconseguir finançament ja sigui per a projectes concrets (aportacions reintegrables) o per al desenvolupament empresarial (prestecs).

 • Consultories

  Consultories

  Subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals