• Imprimeix

Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Mollerussa

XXIV Saló del Llibre Infantil i Juvenil

XXIV Saló del Llibre Infantil i Juvenil

Dates: 24 d'abril al 7 de maig de 2010
Lloc: Mollerussa
Organitza: Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i Ajuntament de Mollerussa
Web: www.clijcat.cat


Del 24 d’abril al 7 de maig se celebra al Pavelló Firal de Mollerussa el 26è Saló del Llibre Infantil i Juvenil, l’únic d’aquestes característiques als Països Catalans i el més gran pel que fa al volum de llibres que s’hi exposa de l’Estat espanyol.

 

La proposta és una cita obligada per a milers d'escolars i de famílies que volen conèixer de prop l'oferta bibliogràfica per a nois i noies, en un espai on no només s’hi troben llibres, sinó també activitats diàries d'animació a la lectura i obres de teatre els caps de setmana.

 

El Saló, que compta amb el suport de l’ICIC, està organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil. Altres activitats organitzades pel Clijcat són les Setmanes del Llibre Infantil i Juvenil, que tenen el seu origen en aquest Saló, i els premis Protagonista Jove i Atrapallibres.
 
Fomentar la lectura infantil i juvenil 

El foment de la lectura entre el públic infantil i juvenil és una de les prioritats del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, i concretament del Pla del Foment de la Lectura, que entenen que aquest hàbit és essencial per a la formació i el creixement dels infants, i per a la seva condició de futurs lectors.

Data d'actualització:  06.08.2010