• Imprimeix

Setmana del Llibre en Català

Setmana del Llibre en Català

Un ampli fons editorial

Dates: del 10 al 19 de setembre del 2010
Lloc: Parc de la Ciutadella. Barcelona
Organitza: Associació d'Editors en Llengua Catalana
Web: www.setmanallibre.cat

 

Amb l'objectiu de divulgar la literatura catalana, amb un format que combina l’aparador i la fira, l'any passat es va destinar, a aquesta finalitat, un espai d'uns 1.200 metres quadrats. En ells s'hi podien trobar més de 20.000 títols dividits en tres grans àrees: Narrativa, No-ficció i Infantil i juvenil.

 

Durant la setmana es faran xerrades, combats retòrics i les activitats tradicionals Dictat popular i Lectura en veu alta a diverses poblacions de Catalunya.

 

Des de 2006, aquesta fira se celebra a tot el territori català, a través del centenar de llibreries que hi participen, i des del 2008, amb vinculacions amb Palma i Madrid. Precisament, l'any passat el Pati de la Misericòrdia de Palma va acollir també la Setmana del Llibre els mateixos dies que es va celebrar a Sant Cugat.
 
La Setmana del Llibre en Català, organitzada per l'Associació d'Editors en Llengua Catalana, és considerada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació com una fira estratègica i compta amb ajut per part de l'ICIC.

 

Data d'actualització:  06.08.2010