• Imprimeix

Audiovisual

L'ICEC dóna suport al sector audiovisual català al llarg de tota la seva cadena de valor: des del moment que es planteja el guió fins a la celebració d’esdeveniments que promoguin el sector audiovisual. Part important d'aquestes línies d'actuació es vehicula mitjançant subvencions i ajuts que s’adrecen a promoure el desenvolupament de projectes, la producció, l'exhibició i la difusió.
Podreu consultar les línies de subvenció a mesura que es vagin publicant les convocatòries.

Els telèfons de contacte si hi ha dubtes sobre les línies de subvencions són els següents:
935 547 853 i 935 673 551.

Si el dubte és sobre la tramitació telemàtica el telefon de contacte és el 935 529 166
(de 9 a 14 h. de dilluns a divendres)

Còpia de l'obra audiovisual subvencionada a l'arxiu de la Filmoteca de Catalunya

Si heu rebut una subvenció de l’ICEC per una obra audiovisual, heu d’entregar a l’Arxiu de la Filmoteca de Catalunya una còpia del film així com la documentació relacionada amb la seva realització i promoció.
Aquests materials formaran part de la col·lecció de la Filmoteca de Catalunya per contribuir a la conservació i difusió del patrimoni fílmic i documental català i no seran en cap cas objecte d’ús comercial.

MATERIAL A PRESENTAR

1. Material de preservació:

1.1 Produccions destinades a sales d’exhibició:

  • DCDM (Digital Cinema Distribution Master) o equivalent: Disc dur amb seqüència d’imatges en TIFF (XYZ’ – 16bit) seguint normativa DCI, o, alternativament en DPX, i fitxers d’àudio PCM WAV (24bit – 48Khz) i fitxers de subtítols, si es disposa. Cal lliurar la versió original i de més resolució, tant d’imatge com de so.
  • En cas que la producció o difusió hagi estat en suport fotoquímic, interpositiu o internegatiu d'imatge en suport 35mm polièster i negatiu de so sincronitzat de la versió íntegra, original i estrenada.

1.2 Produccions destinades a televisió:

  • Fitxer digital en format MPEG-4, MXF o QUICKTIME amb codec Uncompressed, Prores 422 HQ o superior, DnxHD 220 o superior o DVC PRO HD. Cal lliurar la versió original i de més resolució, tant d’imatge com de so. En cas que es disposi de subtítols o altres versions d’àudio, es podran presentar en fitxer apart o com a opció en el mateix fitxer.

2. Una còpia de referència de la producció audiovisual enDVD, Blu-Ray o fitxer digital.

3. Documentació emprada per a la realització, promoció i difusió de l’obra audiovisual (guió, cartells, fotografies, músiques, caràtules...) en format físic i/o en format digital (en un disc dur o disc de dades).

 

ON S'HA D'ENTREGAR: 

Centre de Conservació i Restauració

Filmoteca de Catalunya

Carretera BV-1274 Km.1

08225 Terrassa

Data d'actualització:  19.04.2017