• Imprimeix

Espai d'Assessorament Cultura

Un nou servei que ofereix a empreses consultoria especialitzada a càrrec d'assessors financers especialitzats

06/04/2017 12:04
Assessorament cultura

El Departament de Cultura, a través del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), ha presentat l’Espai d’Assessorament Cultura, un nou servei que té com a objectiu principal oferir a les empreses consultoria personalitzada a càrrec d’assessors financers especialitzats. Les empreses podran ser assessorades sobre els seus problemes de viabilitat, coneixeran els indicadors més adients per preveure tensions en la seva tresoreria, i veuran, per una banda, quin finançament s’adequa més a les seves necessitats, i per l’altra, com un bon pla de tresoreria els ajuda a gestionar millor el seu negoci.

El programa d’assessorament financer, que és gratuït, consta de dues fases; la fase 1, de diagnosi, definirà un pla d’acció i marcarà un full de ruta a seguir per l’empresa. La fase 2, de seguiment, servirà per analitzar l’evolució d’aquest pla d’acció i, si s’escau, fer el seguiment del full de ruta.

En aquesta primera fase de prova es podran beneficiar d’aquest servei gratuït les empreses mercantils del sector cultural amb seu a Catalunya. L’Espai Assessorament Cultura estarà situat físicament a la seu de l’ICEC.

Servei de Desenvolupament Empresarial

El Servei de Desenvolupament Empresarial va ser creat l’any 2006 per impulsar el creixement professional i empresarial del sector cultural i creatiu de Catalunya, a través de la formació i de serveis per millorar la competitivitat i la innovació de les empreses culturals catalanes. Durant aquests més de 10 anys de trajectòria, l’SDE ha tingut una evolució positiva, tant en número d’activitats com d’assistents. Des de l’any 2006 s’han programat 474 activitats, a les quals hi han assistit més de 26.000 participants.

Més informació:

Espai d’Assessorament Cultura

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­www.sde.cultura.gencat.cat