• Imprimeix

Catalan Arts a Bremen

18 empreses i entitats catalanes participen al Jazzahead!, el mercat de jazz més important d’Alemanya

26/04/2017 14:04
Jazzahead

L’edició d’enguany de la fira internacional de jazz Jazzahead! de Bremen acollirà 12 companyies, tres festivals, un programa de ràdio especialitzat en jazz i dues institucions culturals catalanes. Del 27 al 30 d’abril, la presència catalana a Bremen (Alemanya) es concentrarà a l’estand del Departament de Cultura, organitzat a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) sota la seva marca d’internacionalització, Catalan Arts. Amb aquest estand, el Departament de Cultura vol atorgar un impuls més gran al sector i donar a conèixer les propostes catalanes al públic professional, principalment programadors i responsables de festivals de música.  

Les entitats assisteixen a la fira amb l’objectiu d’establir nous contactes que els permetin entrar en el mercat alemany i internacional, o bé reforçar els lligams ja establerts en edicions anteriors. Les companyies catalanes que enguany han confirmat la seva assistència a Jazzahead són: Àngels Mas Music Productions, S.L., Associació Cultural Arco y Flecha, Bacana, Balaio Producciones, Black Music Productions, Central Art Process, David Pastor Jazz Trumpet, Distrijazz, Fira Mediterrània de Manresa, Galbany Produccions/Jazz al Port, Intermusic, Mercat de Música Viva de Vic, Montuno Producciones, Tarragona Ràdio “Paraula de Jazz”, Taller de Músics, Institut Català de les Empreses Culturals i Institut Ramon Llull.  

 

Chicuelo–Mezquida, al programa oficial

El duo català Chicuelo-Mezquida actuarà dins la programació oficial del Jazzahead! a la secció European Jazz Meeting. El concert tindrà lloc el divendres 28 d’abril, a les 22 hores al Kulturzentrum Schlachfthof. Chicuelo-Mezquida és una de les propostes més destacades del panorama actual de la música catalana, que combina el talent de Juan Gómez Chicuelo, un dels guitarristes flamencs més influents del nostre temps, i el de Marco Mezquida, un pianista obert a tota mena d’influències.

També hi actuarà Leo Genovese Trio a la secció Overseas Night. El concert tindrà lloc el dissabte 29 d’abril a les 00.50 hores al Hall 7.1 del Messe Bremen. És la primera vegada que una empresa catalana, en aquest cas Taller de Músics, té l’oportunitat de presentar dues actuacions dels seus representats en un Jazzahead!

Enguany, divendres 28, a les 17 hores, s’oferirà una recepció amb vins catalans a l’estand, cortesia de la DO Catalunya, amb l’objectiu de fomentar el networking entre els professionals catalans i els delegats internacionals acreditats al Jazzahead!

 

Més informació:  www.catalanarts.cat

Catàleg d’entitats catalanes a Jazzahead! 2016