• Imprimeix

Subvencions per a activitats que fomentin la recerca, la conservació i la difusió del patrimoni etnològic de Catalunya

S'hi poden presentar les corporacions locals i les entitats sense ànim de lucre que siguin membres de la xarxa territorial de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial.

10/07/2018 08:07
img

El Departament de Cultura convoca l'ajut següent de l'àmbit de la cultura popular i del patrimoni etnològic per a l'any 2018:

Aquesta línia d'ajuts té una dotació pressupostària de 300.000 euros i s'adreça a corporacions locals i a entitats sense ànim de lucre que siguin membres de la xarxa territorial de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial. Els projectes que es presentin han de tenir com a objectius principals:

a) Identificar, captar assessorar i coordinar iniciatives i projectes d'interès etnològic, tant en l'àmbit territorial català com en l'àmbit temàtic específic de l'entitat.

b) Estimular i potenciar la recerca etnològica a Catalunya o dins l'àmbit temàtic específic de l'entitat.

c) Fomentar el treball en xarxa comú.

d) Difondre coneixements sobre el patrimoni etnològic català.

El termini per presentar les sol·licituds de subvenció és del 10 al 25 de juliol de 2018 (ambdós inclosos). Com cada any, les sol·licituds de subvenció s'han de tramitar telemàticament a través de Tràmits gencat. La tramitació requereix disposar d'un certificat digital. En cas de dubtes o problemes amb la tramitació dels ajuts, podeu consultar el web del Departament de Cultura o bé enviar un correu electrònic a osic@gencat.cat.

El termini de presentació de sol·licituds és del 10 al 25 de juliol de 2018.