• Imprimeix

El Departament de Cultura presenta l’exposició itinerant “Un món paral·lel”

La mostra s’inaugura el proper 31 de març a l’Espai d’Art Moritz de Cornellà, en el marc del Programa d’exposicions itinerants 2017-2018 del Departament de Cultura.

28/03/2017 09:03
Easy rider

"Easy Rider" Ruben Torras Llorca

El Departament de Cultura i l’Ajuntament de Cornellà presenten “Un món paral·lel”, una exposició col·lectiva produïda per Roca Umbert Fàbrica de les Arts. La inauguració de la mostra tindrà lloc el proper 31 de març, a les 19 hores, a l’Espai d’Art Moritz de Cornellà.

L’exposició mostra els projectes de nou artistes que recorren un ampli ventall d’opcions explorant qüestions de percepció del territori, del paisatge i de la representació virtual de la realitat mitjançant l’eina Google Street View. Aquesta eina ha generat un nou territori de recerca conceptual i de creativitat generant nombrosos projectes d’artistes contemporanis.

Participaran a la inauguració, la regidora de cultura de Cornellà, Rocio García; el comissari de l’exposició, Joan Fontcuberta i la responsable de la programació de l’Espai d’Art Moritz, Penélope Cañizares.

Aquesta exposició s’emmarca en l’edició 2017-2018 del Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura. Per mitjà d’aquest Programa, s’ofereixen mostres d’art contemporani als municipis amb la voluntat d’acostar aquesta disciplina als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals.

 

Artistes i peces

Els artistes que participen a l’exposició són:

  • Azahara Cerezo amb Paisatges digitals d’una guerra
  • Roberto Feijoo amb Berlin Alexanderplatz
  • Andrés Galeano amb Google in View
  • Albert Gusí amb ID
  • David Mayo amb Reality Bites
  • Alberto Salván amb Uncommon Places
  • Txema Salvans amb The Waiting Game
  • Ruben Torras Llorca amb Road Moview
  • Bárbara Traver amb Fake Trip

L’itinerari de l’exposició

L’Espai d’Art Mortiz de Cornellà serà el primer equipament cultural on es podrà visitar l’exposició del 31 de març al 26 de maig. Des del 15 de setembre fins al 5 de novembre l’exposició s’allotjarà al Centre d’Art Contemporani La Sala de Vilanova i la Geltrú i posteriorment s’hi podrà visitar a la Sala Muncunill de Terrassa i a l’Espai d’Art i Creació Can Manyé d’Alella.

Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura

“Un món paral·lel” és una de les mostres que formen part del Programa d’exposicions itinerants que el Departament de Cultura coordina amb la voluntad d’acostar l’art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals.

Recentment, el Departament de Cultura va presentar l’exposició “El desig de creure” al Centre d’Art la Panera on es podrà visitar l’exposició fins al 4 de juny. L’exposició “Plou, neva, pinta” es presentarà el proper 20 d’abril a la Sala Muncunill de Terrasa. Paral·lelament, continuen en curs les exposicions: “Fotollibres. Aquí i ara” al Museu d’Art de Cerdanyola, i “LOOP Discover” al Centre d’Art Contemporani La Sala

 

Per a més informació de l’exposició itinerant “Un món paral·lel” feu click aquí.