• Imprimeix

Exposició dels artesans de l'“Amazing Catalonia”

El proppassat 11 de juny es va inaugurar al Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona, una exposició de la mostra d’artesania que Catalunya portarà al Smithsonian Folklife Festival 2018 de Washington, sota el programa “Amazing Catalonia”, que engloba i unifica tots els actes organitzats als EUA, coincidint amb la participació de Catalunya com a cultura convidada a aquest festival.

12/06/2018 12:06
Amazing Catalonia & Crafts

A l’exposició, que restarà oberta fins el 22 de juliol, es podrà veure obra de Jordi Traveria (vidrier), Lívia Garreta (trencadís), Joan Farré (fibres vegetals), Miquel Grima (imatgeria festiva), Josep Madrenas (ceràmica) i Enric Pla (ferrer).

L’Smithsonian Folklife Festival, que tindrà lloc del 27 de juny al 8 de juliol, és la trobada més important del món dedicada al patrimoni immaterial. És una potent plataforma per a donar a conèixer, no només l’artesania, la cultura, les tradicions o la gastronomia, sinó també Catalunya com a país modern, amb una economia cada cop més basada en la creativitat i el coneixement. La cultura popular catalana es presentarà al festival sota el lema: “Catalunya: tradició i creativitat des de la Mediterrània.”

https://festival.si.edu/2018/catalonia

http://www.setmanaartesaniacatalunya.cat/