• Imprimeix

Cloenda de l'Any Aureli Capmany

L'Any Aureli Capmany es clourà amb un acte al Palau Robert el 17 de gener a les 18h.

08/01/2019 09:01
Any Aureli Capmany

L’any passat es van escaure els 150 anys del naixement d’Aureli Capmany al barri del Born de la ciutat de Barcelona, en una família de cistellers.

El Govern de la Generalitat va declarar l'any 2018 Any Aureli Capmany com a commemoració oficial amb l’objectiu de difondre la seva figura i donar reconeixement públic a la seva tasca en la cultura popular de Catalunya. Durant tot l'any passat s'han anat succeïnt activitats relacionades amb la figura del floklorista. La commemoració es clourà  aquest mes de gener al Palau Robert de Barcelona. 

Durant l'acte de cloenda es celebrarà una taula rodona a càrrec d'Anna Capmany, Josefina Roma, Jaume Ayats i de la comissària de l'Any Capmany, Montserrat Garrich.

L'acte es tancarà amb una visita guiada a l'exposició Patufet on ets? Aureli Capmany 1868-1954 que es troba instal·lada a la Sala Cotxeres del Palau Robert.

Podeu trobar més informació sobre la figura d'Aureli Capmany i totes les activitats i recursos generats durant la commemoració a la pàgina web http://cultura.gencat.cat/ca/anyaurelicapmany