• Imprimeix

Publicada la infografia “Dades sobre festes amb foc a Catalunya”

El Departament de Cultura ha publicat online, en el marc del programa CULTURA VIVA, la infografia “Dades sobre festes amb foc a Catalunya”, un aplec de dades sobre diverses festes amb foc de la cultura popular i tradicional catalana.

27/06/2017 09:06
Cultura Viva: Festes amb foc a Catalunya

CULTURA VIVA és un programa on es radiografia, de manera planera, les dades principals sobre un tema o un àmbit cultural aprofitant la convocatòria d’un esdeveniment, una fira, l’inici o tancament de temporada, la concessió d’un premi o d’altres. Aquesta informació té com a objectiu despertar l'interès per la cultura i la gestió cultural als col·lectius implicats.

Tot i buscant una exposició senzilla i sintètica, en el contingut d’aquestes infografies es posa l’accent en les dades i també en l’aspecte numèric de l’objecte d’estudi.

A data d’avui s’han publicat les infografies El còmic (Resum de dades estadístiques sobre la producció i el consum de còmics a Catalunya); Els castells (Dades clau sobre els castells en el 6è aniversari de la seva declaració com a Patrimoni de la Humanitat); El Nadal (Dades d'origen, organització i participació de les tradicions nadalenques); El cinema (Dades de producció i exhibició de cinema a Catalunya); Els videojocs (Dades sobre la indústria dels videojocs i les empreses emergents a Catalunya) i La lectura (Dades sobre els hàbits de lectura de la població a Catalunya).

Dades sobre festes amb foc a Catalunya:  http://dom.cat/19ho