• Imprimeix

Presentació d’una exposició virtual, un llibre i un CD dedicats a Pep Ventura

En el marc dels actes de cloenda de Figueres-Capital de la Sardana 2017 i de l’Any Pep Ventura, es presentarà el dissabte 3 de febrer a Figueres, l’exposició virtual "Sardanes", la monografia "Això no és una biografia de Pep Ventura" i el CD "Pep Ventura, Música Romàntica a Figueres".

09/01/2018 14:01
Pep Ventura

Coberta del CD

Els actes de presentació començaran a les set de la tarda a l’Auditori Caputxins, amb la presentació institucional, que comptarà amb la presència del Conseller de Cultura, Lluís Puig (des de Brussel·les); representants de l’Ajuntament de Figueres; la Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultura, Maria Àngels Blasco; i representants del Foment Sardanista i de la Confederació Sardanista.

A continuació es presentarà l’exposició virtual Sardanes, realitzada per Joaquim Rabaseda i Anna Costal i el llibre Això no és una biografia de Pep Ventura d’Anna Costal, on l’autora fuig de l’estricta biografia, per tal de fer una relectura del mite historiogràfic del músic. Per acabar, a les nou del vespre, concert presentació del CD Pep Ventura, Música Romàntica a Figueres, també d'Anna Costal i editat per la Fonoteca de la Generalitat, a càrrec de la Cobla de Cambra de Catalunya. Entrada gratuïta.