• Imprimeix

Es presenten dos llibres de temàtica musical: “Mètode bàsic per a l’estudi de la tenora” i “Jotes i cançons de les Terres de l’Ebre: Música i bandes”

El 14 d’octubre es presenta a Amposta el llibre “Jotes i cançons de les Terres de l’Ebre: Música i bandes”, en el marc de la XXXVI Trobada de Bandes de Música de Catalunya, i el “Mètode bàsic per a l’estudi de la tenora” es presentarà el 5 de novembre a Figueres, en el marc de la Trobada d'Escoles de Cobla; ambdós editats pel Departament de Cultura.

09/10/2017 12:10
Presentació llibres música

L’any 2015 es va posar en marxa el projecte Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de les Terres de l’Ebre (IPCITE), un projecte d’identificació, recerca, difusió i promoció dels elements del patrimoni cultural immaterial. Fruit d’aquest inventari sorgeix la proposta de publicar el llibre Jotes i cançons de les Terres de l’Ebre: Música i bandes , on hi trobareu quatre peces musicals, les considerades significatives de les comarques de les Terres de l’Ebre. La tria del repertori l’han fet les pròpies bandes de música del territori, les quals han estat coordinades, amb gran encert, per la Federació Catalana de Societats Musicals.

Aquesta publicació, coeditada pel Departament de Cultura i DÍNSIC Publicacions Musicals, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Societats Musicals, és el volum número 19 de la col·lecció Calaix de Solfa.

El Mètode bàsic per a l’estudi de la tenora, de Jaume Vilà i Figueras, és una eina excel·lent per a tots els que vulguin aprendre a tocar la tenora, que és en definitiva la finalitat de qualsevol mètode musical. A la publicació també hi trobareu una síntesi històrica i actualitzada d’aquest instrument, amb la inclusió de les diverses etapes històriques de la tenora exposades de manera exhaustiva i entenedora.

Aquest és el volum número quatre de la col·lecció Mètodes d'estudi d'instruments tradicionals, l'objectiu de la qual és la de proporcionar als alumnes d'instruments tradicionals una ajuda que els permeti disposar d'un material didàctic útil per estudiar els instruments de manera progressiva.

Llibres a la venda a: http://llibreria.gencat.cat/