• Imprimeix

Subvencions per a l’execució d’obres de restauració i conservació d’immobles de notable valor cultural per als anys 2018-20

El període per presentar les sol·licituds és del 24 de juliol al 9 d'agost del 2018, ambdós inclosos.

24/07/2018 09:07
img

El Departament de Cultura ha publicat avui la convocatòria de subvencions per a l’execució d’obres de restauració i conservació d’immobles de notable valor cultural. L'objectiu és contribuir econòmicament a l'execució d'obres de consolidació o restauració en immobles situats a Catalunya i protegits en qualitat de béns culturals d'interès nacional (BCIN) o béns culturals d'interès local (BCIL).

Amb una dotació màxima de 3.750.000 euros, la convocatòria preveu, com a novetat, que les obres es puguin fer en un període de tres anys, és a dir de 2018 a 2020.

Les persones destinatàries d'aquesta línia d'ajuts són les persones físiques i les agrupacions de persones físiques, les fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, les agrupacions d'entitats sense ànim de lucre, els ens locals i els ens que en depenen, així com altres tipus d'unitat econòmica i patrimoni separat que no tinguin ànim de lucre.

El període per presentar les sol·licituds és del 24 de juliol al 9 d'agost (ambdós inclosos), i la tramitació es fa a través de la plataforma EACAT, en el cas d'ens locals, i a través de Tràmits gencat en el cas de persones físiques, agrupacions, fundacions i entitats sense ànim de lucre.