• Imprimeix

Subvencions per a obres de restauració i conservació d'equipaments culturals

Les sol·licituds de subvenció es poden presentar del 20 de setembre al 3 d'octubre de 2016 (ambdós inclosos).

19/09/2016 12:09
img_equipaments

El Departament de Cultura ha publicat la convocatòria de subvencions per a obres de restauració i conservació d'equipaments culturals. Es tracta d'una línia d'ajuts que té com a objectiu contribuir a l'adequació d'equipaments culturals (teatres auditoris, sales polivalents, ateneus, casals de cultura i altres equipaments culturals). Les obres s'han de fer en un període de dos anys i s'hi poden presentar fundacions i associacions amb domicili social a Catalunya que siguin propietàries dels equipaments en qüestió.

Excepte en cas de demanar subvenció per a la redacció de projectes relacionats amb les inversions, per als punts 1.3 b), c), d) i e) de les bases específiques l'import mínim que es pot sol·licitar és 5.000 euros. El total del pressupost de l'activitat no pot ser inferior a 7.142 euros. Incomplir qualsevol d'aquests dos requisits comporta inadmetre de la sol·licitud de subvenció.

El període per presentar les sol·licituds és del 20 de setembre al 3 d'octubre de 2016, ambdós inclosos. El canal de presentació de sol·licituds és Tràmits gencat, per tant, per demanar l'ajut, caldrà disposar d'un certificat digital admès per aquesta plataforma de tramitació.

Els immobles no han d'estar protegits en qualitat de béns culturals d'interès nacional (BCIN) o béns culturals d'interès local (BCIL).