• Imprimeix

Subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura

20147 - Subvencions per a la creació de públics Departament de Cultura cultura

Aquestes bases tenen per objecte la concessió de subvencions per als projectes i les activitats professionals que tinguin com a objectiu la creació, la fidelització o l'increment de públics culturals a Catalunya en els àmbits de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), les arts visuals, l'audiovisual i la música, amb les modalitats següents:

a) Projectes d'activitats o activitats concretes adreçats al públic en general.

b) Projectes d'activitats o activitats concretes adreçats a col·lectius de cultura inclusiva amb diversitat funcional o en risc d'exclusió social. A l'efecte d'aquestes bases, s'entén per diversitat funcional algun tipus de discapacitat física o psíquica, i s'entén per risc d'exclusió social aquelles situacions de vulnerabilitat com ara la pobresa, les addicions o la privació de llibertat.

 

Llegiu-ne més

El termini per sol·licitar la subvenció és del 11 d'abril al 04 de maig de 2017, ambdós inclosos.

Aquest ajut és de tramitació telemàtica obligatòria:

Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia 

a) Les empreses privades, ja siguin persones físiques o jurídiques, i les entitats privades sense ànim de lucre que no estiguin participades majoritàriament per administracions públiques.
b) Les agrupacions de les empreses o les entitats esmentades en l'apartat a), encara que no tinguin personalitat jurídica.

Què necessiteu fer?

Data actualització 04.05.2017