• Imprimeix

Subvencions per a projectes quadriennals de recerca en matèria d'arqueologia i paleontologia

7252 - Subvencions per a projectes quadriennals de recerca en matèria d'arqueologia i paleontologia Departament de Cultura cultura

Són subvencions destinades a donar suport als projectes quadriennals de recerca en matèria d’arqueologia i paleontologia per a la defensa i la conservació del patrimoni arqueològic i paleontològic català que requereixin fer a Catalunya intervencions arqueològiques, paleontològiques o de les dues tipologies.
Els projectes s'han de fer per un període quadriennal entre l’1 de gener de l’any de concessió i el 31 de desembre de l’última anualitat.

Llegiu-ne més

Termini de sol·licitud: del 3 de juny al 30 de setembre de 2014.

Aquestes subvencions són de tramitació telemàtica obligatòria i us caldrà disposar d'un certificat digital  per poder fer la sol·licitud.

Us oferim un servei presencial per ajudar-vos a complimentar i tramitar les sol·licituds telemàticament. Podeu enviar un correu electrònic a osic@gencat.cat per concertar cita prèvia.

  • A entitats sense ànim de lucre
  • A empreses
  • A grups de recerca

Els projectes presentats han d’haver estat seleccionats en el marc d’una convocatòria del Departament de Cultura que tingui per objecte aprovar projectes quadriennals de recerca en matèria d’arqueologia i paleontologia.

Què necessiteu fer?

Data actualització 22.12.2015