• Imprimeix

Presentació del llibre "Kosmos Panikkar"

 

Quan

Data15.11.2018 - 15.11.2018

Hora19 h

Afegeix al calendari de Google
llibre

El dijous 15 de novembre es farà la presentació del llibre Kosmos Panikkar. El món de Raimon Panikkar: una mirada integradora. El volum, publicat per la Institució de les Lletres Catalanes i editat per Ignasi Moreta i Xavier Serra Narciso, és el catàleg de l'exposició Kosmos Panikkar, quees pot visitar al Palau Robert fins el 3 de febrer de 2019.

La presentació del llibre anirà a càrrec de Daniel Giralt-Miracle conjuntament amb els editors del volum, Ignasi Moreta i Xavier Serra Narciso.

15 de novembre, 19 h
Palau Robert (Sala cotxeres)
Passeig de Gràcia, 107, Barcelona

El llibre

El catàleg de l’exposició té com a finalitat deixar un testimoni perenne d’una exposició passatgera i contribuir a la difusió de la figura de Panikkar aprofitant l’abundant material gràfic que s’hi relaciona i els materials generats pel mateix Any Panikkar. L’elaboració de l’exposició està permetent traduir gràficament el pensament de Panikkar. La riquesa de la trajectòria biogràfica de Panikkar el converteix en un intel·lectual fàcilment traduïble en imatges. La coberta del llibre ens situa davant un occidental (americana, corbata...) meditant en la posició del lotus. En l'interior del llibre, podem trobar Panikkar vestit a la manera índia, però també amb sotana (negra o blanca), o encorbatat, o amb roba informal en una excursió amb família. Les imatges de Panikkar parlen dels seus compromisos vitals diversos. Com també en parlen les seves cartes, els manuscrits reproduïts, els documents de treball... Les imatges, moltes de les quals són inèdites, es complementen amb textos de diversos estudiosos de Panikkar que n'ofereixen la seva mirada: Àngels Canadell, Ignasi Boada, Jordi Pigem, Xavier Melloni i Swami Satyananda Saraswati.

El llibre, que costa 15 €, es pot adquirir a la llibreria en línia de la Generalitat, al Palau Robert o a la vostra llibreria habitual.

On

Palau Robert

Passeig de Gràcia, 107

Barcelona

Pàgina web