• Imprimeix

Internacional

En el marc de l’acció exterior del Govern de Catalunya, el Departament de Cultura participa activament en quatre objectius:

1. Internacionalització de la cultura catalana

Fomentar la projecció exterior de la cultura i la creació catalanes, avançant simultàniament en dues línies d’acció complementàries:

  • Obrint nous horitzons per al talent creatiu sorgit a Catalunya. Mitjançant l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), es promou la internacionalització de les empreses culturals catalanes donant suport a la seva difusió, distribució i promoció i networking.
  • Donant a conèixer la cultura catalana al món. Mitjançant l'Institut Ramon Llull (IRL), es promou a l'exterior el coneixement de la llengua i la cultura catalanes. 

 

2. Relacions internacionals

Desenvolupar i cultivar les relacions bilaterals i multilaterals que el Departament de Cultura estableix amb els governs i institucions d’aquelles regions i estats considerats prioritaris.

 

3. Recursos exteriors

Identificar oportunitats d'accedir a fonts de finançament internacionals, especialment els programes de la Unió Europea, i contribuir a l'obtenció d'aquests recursos.

 

4. Debats internacionals

Seguir, donar a conèixer i participar en determinats debats internacionals que són de l'interès del Departament de Cultura i del sector cultural català.

 

Data d'actualització:  21.01.2016