• Imprimeix

La cultura que ve

La cultura que ve  és un simposi que va organitzar el Departament de Cultura amb la col·laboració de la Fundació Joan Miró, amb l’objectiu de debatre i analitzar el futur de la cultura catalana i el seu espai en el món. L'esdeveniment va tenir lloc a la seu d’aquesta Fundació els dies 23 i 24 de març de 2017. Durant aquests dos dies es va obrir un debat públic sobre quatre grans àmbits que incideixen en l’univers de la cultura.

Aquests àmbits van ser:

  • La cultura i les empreses creatives. Tracta sobre quin és el potencial de les arts per generar organitzacions i empreses rendibles socialment i econòmicament.
  • La dimensió social de la cultura. Davant el paper predominant de la cultura com a bé de consum, quin pot ser el seu rol com a eina de millora de la nostra societat.
  • La cultura i la tradició. Una creació cultural s’explica en el seu temps, però s’explica també en la relació amb tot allò que s’ha dit, s’ha pensat i s’ha expressat abans.
  • I finalment, com ens veuen des del món amb una gran varietat de punts de vista i la participació de tot el sector.

Per parlar sobre tot això es va convidar pensadors i gestors de tot arreu per ajudar-nos a plantejar com serà la cultura catalana durant els propers anys.

La Cultura que ve

Tots els vídeos de les jornades

Informació pràctica

Seu: Fundació Joan Miró

 

Fundació Joan Miró

Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona

 

Autobusos

55 i 150 (bus Parc de Montjuïc)

Transports Metropolitans de Barcelona

 

Funicular de Montjuïc

Paral·lel - Parc de Montjuïc (metro Paral·lel, tarifa integrada)

Transports Metropolitans de Barcelona

 

Transport privat

No hi ha aparcament privat

Es recomana transport públic