• Imprimeix

Patrimoni cultural

El Departament de Cultura us ofereix dos espais web on trobar informació d’interès relativa al patrimoni cultural català: el web de la Direcció General del Patrimoni Cultural i el Portal del patrimoni cultural català.

Direcció General del Patrimoni Cultural

Un espai de comunicació a través del qual la direcció general posa a l'abast tot allò referent a la seva acció i compromís amb el patrimoni cultural i la ciutadania. Un compromís que comporta treballar en la protecció, defensa, documentació i difusió del patrimoni cultural de Catalunya.

Portal del patrimoni cultural català

El portal és una eina del Departament de Cultura per a la millora del coneixement i la promoció del patrimoni cultural català, que ofereix una selecció del patrimoni cultural més destacat, material i immaterial.

Els elements patrimonials han estat seleccionats tenint en compte diversos criteris, com el reconeixement extern (si han estat reconeguts amb categories especials, com Patrimoni Mundial, Museu Nacional, Patrimoni Immaterial, Bé Cultural d'Interès Nacional, etc.); el seu ús social i el seu impacte en la comunitat; el seu reconeixement professional, així com la implicació o interès dels gestors de cadascun dels recursos patrimonials per a participar-hi.

Data d'actualització:  19.11.2015