• Imprimeix

Beques per a la formació i el perfeccionament en els àmbits de les arts visuals, dels nous sectors creatius, de les arts escèniques, de la música i del pensament

9909 - Beques per a la formació i el perfeccionament en els àmbits de les arts Departament de Cultura cultura

L’objecte d’aquestes beques és promoure la formació i el perfeccionament professional de creadors i intèrprets en els àmbits de les arts visuals, de les arts escèniques, de la música, del pensament i dels nous sectors creatius, mitjançant la participació en cursos o activitats formatives especialitzats que es fan fora de Catalunya.

Queden exclosos d’aquestes bases els estudis de doctorat i les classes particulars.

Aquestes beques són de tramitació telemàtica obligatòria i haureu de tenir un certificat digital per poder signar la sol·licitud. 

En cas d'interrupció no planificada del funcionament de Tràmits gencat, durant l'últim dia del termini de sol·licitud, caldrà que envieu immediatament a la bústia de contacte un missatge informant de l'error. És necessari que hi adjunteu el formulari de sol·licitud degudament signat i una captura de pantalla (tecla Impr Pant) en què es pugui veure el missatge d'error que us retorna el sistema i l'hora en què s'ha produït la incidència.

Recordeu que l’import de la dedicació al projecte ha de ser superior a l’import de la beca.

 

Llegiu-ne més

Termini de sol·licitud: del 29 de maig al 13 de juny de 2018.

Què necessiteu fer?

Data actualització 04.09.2017