• Imprimeix

Subvencions per a desplaçaments fora de Catalunya per dur a terme activitats i projectes relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana

Cultura 11086 - Subvencions per a desplaçaments fora de Catalunya per fer activitats i projectes relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana Departament de Cultura cultura

Són subvencions per donar suport econòmic a entitats que es desplacin fora de Catalunya per promoure el coneixement de les diferents manifestacions de la cultura popular i tradicional catalana.

Aquestes subvencions són exclusivament per a despeses de desplaçament dels participants, incloent-hi el transport de la càrrega d’elements, objectes o imaginari festiu necessari per desenvolupar l’activitat programada.

Queden exclosos d’aquesta línia de subvencions:


a) Els viatges de caràcter recreatiu o turístic.
b) Les activitats esportives.
c) Les activitats adreçades prioritàriament a la promoció social de col·lectius.
d) Les activitats de caràcter escolar.
e) Les activitats adreçades a la promoció comercial d’empreses o grups d’empreses.
g) Les activitats que no tinguin relació amb el marc d’actuació que estableix la Llei 2/1993, de 5 de març, de foment i protecció de la cultura popular i tradicional i de l’associacionisme cultural, o les que, per raó de l’activitat o el destinatari, siguin competència d’altres departaments de la Generalitat.

Cada sol·licitant només pot presentar un únic projecte de desplaçament, que pot ser per a una o diverses poblacions o països.

Aquestes subvencions són de tramitació telemàtica obligatòria i haureu de tenir un certificat digital per poder signar la sol·licitud. 

En cas d'interrupció no planificada del funcionament de Tràmits gencat, durant l'últim dia del termini de sol·licitud, caldrà que envieu immediatament a la bústia de contacte un missatge informant de l'error. És necessari que hi adjunteu el formulari de sol·licitud degudament signat i una captura de pantalla (tecla Impr Pant) en què es pugui veure el missatge d'error que us retorna el sistema i l'hora en què s'ha produït la incidència.

Llegiu-ne més

Termini de sol·licitud: del 3 al 18 de juliol de 2018.

 

Què necessiteu fer?

Data actualització 09.10.2017