• Imprimeix

Subvencions per a la producció d’espectacles i d’exposicions relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana

Cultura 9946 - Subvencions per a la producció d’espectacles i d’exposicions relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana popular y tradicional catalana Departament de Cultura cultura

L’objecte d’aquestes subvencions és donar suport a la producció de nous espectacles d’arrel tradicional i a l’organització d’exposicions relacionades amb la cultura popular i tradicional catalana. La tipologia de les activitats objecte de subvenció són les següents:

  • La producció d’espectacles inèdits d’arrel tradicional.
  • La producció d’exposicions, físiques o de caràcter virtual, de temàtica vinculada o relacionada amb els diferents aspectes de la cultura popular i tradicional catalana.

Queden excloses d’aquesta línia de subvencions:


a) La producció d’espectacles i d’exposicions amb finalitats comercials o vinculades a festes, fires o celebracions comercials o de promoció turística.
b) Les activitats que no utilitzin el català o l’aranès en els seus continguts.
c) La filmació o enregistrament de l’espectacle.
d) Les activitats que no tinguin relació amb el marc d’actuació que estableix la Llei 2/1993, de 5 de març, de foment i protecció de la cultura popular i tradicional i de l’associacionisme cultural, o les que, per raó de l’activitat o el destinatari, siguin competència d’altres departaments de la Generalitat.

 

Llegiu-ne més

Termini de sol·licitud: del 6 al 19 de març de 2018.

 

 

Què necessiteu fer?

Data actualització 26.02.2018