• Imprimeix

Subvencions per a la traducció al català d'obres literàries i d'obres no literàries

21126 - Subvencions per a la traducció al català d'obres literàries i d'obres no literàries Departament de Cultura cultura

L'objecte d'aquestes subvencions és promoure l'oferta en català d'obres literàries i d'obres no literàries traduïdes, en forma de llibre.

Aquesta línia de subvencions té les modalitats següents:


a) Traducció al català d'obres literàries escrites originàriament en qualsevol llengua no oficial a Catalunya.
b) Traducció al català d'obres no literàries escrites originàriament en qualsevol altra llengua.

 

Queden excloses d'aquesta línia de subvencions la traducció al català de llibres de text, de manuals universitaris, de tesis i tesines, de projectes de recerca, de revistes, de butlletins i de catàlegs comercials.

 

Aquestes subvencions són de tramitació telemàtica obligatòria i haureu de tenir un certificat digital per poder signar la sol·licitud. 

En cas d'interrupció no planificada del funcionament de Tràmits gencat, durant l'últim dia del termini de sol·licitud, caldrà que envieu immediatament a la bústia de contacte un missatge informant de l'error. És necessari que hi adjunteu el formulari de sol·licitud degudament signat i una captura de pantalla (tecla Impr Pant) en què es pugui veure el missatge d'error que us retorna el sistema i l'hora en què s'ha produït la incidència.

Llegiu-ne més

Termini de sol·licitud: del 8 de maig al 30 de novembre de 2018.

Què necessiteu fer?

Data actualització 19.09.2017